Teh Legit Kental menghadirkan tradisi leluhur Bercita Rasa Tinggi

Teh Legit Kental menghadirkan tradisi leluhur Bercita Rasa Tinggi

Spread the love

Minum teh merupakan hal yang biasa bagi orang Indonesia, ini saya lakukan setiap hari karena dengan minum teh badan tuh terasa segar dan hangat. Kebiasaan minum teh merupakan milik semua golongan tanpa ada batasan kelas sosial atau golongan tertentu. Ibaratnya minum teh merupakan minuman pokok orang Indonesia yang disesuaikan dengan keinginan, bagaimana cara teh disajikan baik secara hangat, dingin, manis atau tawar.

(Sumber foto by Goggle)

Meskipun tradisi minum teh bukan berasal dari Indonesia tapi aktivitas minum teh telah di kenal oleh masyarakat Indonesia. Teh di bawa oleh pemerintah Kolonial Belanda ke Indonesia. Sejarah juga menceritakan bagaimana teh masuk ke Nusantara melalui interaksi dengan pedagang cina pada abad ke 17.

Kebiasaan Minum teh merupakan cermin dari budaya Indonesia karena minum teh mempunyai fungsi sosial yaitu untuk silahturahmi, kebersamaan ngobrol dan diskusi. Ramuan teh untuk menghasilkan wangi yang enak ditambahkan kuncup melati sehingga kekhasan rasa teh adalah sepet, kental dan beraroma melati yang harum.

OT Grup sebagai pemimpin pasar di Industri teh dalam kemasan tidak pernah berhenti untuk berinovasi, OT Grup melalui PT CS2 Pola Sehat telah berkontribusi lebih dari satu dekade telah memproduksi teh dalam kemasan yang berkualitas. OT Grup meluncurkan teh premium Legit Kental produk yang unik dan sangat cocok untuk konsumen Indonesia yang terbiasa minum teh setiap harinya.

Teh Legit Kental merupakan produk teh dalam kemasan premium yang di gali dari akar tradisi masyarakat Indonesia seperti yang di jelaskan Bapak Harianus Zebua, Head Of Corporate and Marketing Communication OT Grup, pada peluncuran Legit Kental di Cendrawasih Hall, Jakarta Convention Center.

Di acara peluncuran Legit Kental hadir pula pakar teh Indonesia yaitu Ibu Ratna Somantri yang menjelaskan banyak hal tentang teh salah satunya adalah standar bagi cita rasa teh berkualitas yaitu harus memenuhi standar legit dan kental. Legit berati rasa manis yang pas dan mantap sedangkan kental di maksudkan adalah pekat menunjukkan keaslian atau akrab dalam persahabatan.

Kombinasi antara Legit dan Kental menghasilkan teh yang enak dengan cita rasa yang tinggi yang memiliki makna filosofis sesuatu yang menunjukkan kesempurnaan dan keaslian yang bisa membuat tambah dekat suatu persahabatan yang jujur dan sesungguhnya. Para leluhur kita telah membuat makna tradisi minum teh di Indonesia dengan nilai nilai positif dan mendalam.

Teh Legit Kental di produksi dengan proses teknologi touchless PET Aseptic Cold Filling dan Ultrahigh temperature yang membuat kualitas bahan bahan dalam kemasan selalu terjaga mutunya. Keunggulan lainnya dari Teh Legit Kental diistilahkan keunggulan serba 2 kali maksudnya Legit Kental menggunakan ekstra teh 2 kali lebih banyak sehingga 2 kali berasa dan 2 kali lebih bermanfaat dibandingkan teh kemasan lainnya.

Tradisi minum teh khususnya di pulau Jawa juga selalu menghadirkan teh tubruk dan gula batu yang mencerminkan filosofi orang Indonesia awalnya harus berpahit pahit dahulu bekerja keras tapi memberikan akhir yang manis, itulah yang ingin di hadirkan oleh Teh Legit Kental walaupun dalam teh kemasan tapi rasanya sepet dan wangi seperti teh tradisi leluhur Indonesia yang bercita rasa tinggi.

Saya senang sekali mempunyai kesempatan hadir pada launching Teh Legit Kental dan saya sudah merasakan sendiri rasa teh Legit Kental enak, manis dan agak sepet seperti kita minum teh tubruk dengan di beri gula batu.

Seperti yang di jelaskan ibu Ratna Somantri minum teh banyak memberikan dampak positif pada tubuh karena daun teh premium mengandung zat antioksidan, thearubigins, thearuflavins dimana zat zat tersebut berkhasiat sebagai anti inflamasi yang menghambat generasi radikal bebas sehingga membuat tubuh menjadi sehat, bugar dan segar dan yang pasti bisa terlihat awet muda.

Teh Legit Kental menggunakan gula batu sebagai cita rasa yang manis dan unik pas dan mantap sehingga cita rasa leluhur akan selalu ada saat kita meminumnya, Legit Kental juga bebas dari bahan pengawet dan pewarna makanan sehingga aman untuk di konsumsi.

Kehadiran Legit Kental menambah kekayaan produk teh premium dalam kemasan khas Indonesia sehingga para pecinta teh di Indonesia memiliki pilihan minum teh premium berkualitas yang merupakan kekhasan turun temurun dari leluhur bangsa Indonesia, teh legit Kental di bandrol dengan harga Rp 3500 perbotolnya. Yuk ahh tunggu apalagi dapatkan di toko toko terdekat di kota anda.

95 Replies to “Teh Legit Kental menghadirkan tradisi leluhur Bercita Rasa Tinggi”

  1. Aku gak ngeteh tiap hari, tapi suka coba-coba berbagai macam merek teh, dari dalam dan luar negeri. Legit Kental ini perlu deh dicobain.

  2. wow … teh legit kental terbuat dari daun teh premium yang mengandung zat antioksidan, thearubigins, thearuflavins, yang mana berkhasiat sebagai anti inflamasi untuk menghambat generasi radikal bebas. Sehingga tubuh jadi sehat, dan awet muda. cusss …. borong

  3. Minum teh emang semacam jadi budaya org indonesia khususnya di pagi hari ya mba. Banyak juga manfaat dari teh. Btw ngebayangin teh lebih kental jd tergoda nih, enak banget pasti dibuat ngeluh pagi hari atau malam hari hehe

  4. Wahhh, ada produk baru lagi nih. Perlu dicoba, kira-kira apakah akan kental dan legit seperti namanya? Penasaran mau cobain hihi

  5. Galfok sama fotonya mbak Yanti yang cantik anet. Jadi kepo umur berapa sih kok masih menawan gitu?

    Akuuu termasuk yang suka banget minum teh, terutama yang legit-legit kental itu. Tapi belum nemu produk ini di pasaran eui.

  6. Satu lagi ni minuman teh kemasan yang mungkin akan jadi fav aku. Karena setiap makan di resto tu aku selalu minum teh kemasan gini mba.

  7. Bagus mb uraiannya, jadi tahu banyak tentang sejarah teh dan filosofi yang dikandung dalam minum teh. Bahwa menikmati teh itu seperti menikmati hidup, ada pahit-pahitnya, sepet-sepetnya, tapi manis di akhirnya…hidup yang kaya rasa…

  8. I simply want to tell you that I am just newbie to blogging and definitely enjoyed your blog. Very likely I’m going to bookmark your site . You amazingly have awesome writings. Kudos for sharing your blog site.

  9. Thanks for discussing your ideas. I would also like to mention that video games have been at any time evolving. Today’s technology and inventions have aided create realistic and interactive games. These kinds of entertainment video games were not actually sensible when the actual concept was first of all being experimented with. Just like other designs of technology, video games too have had to evolve by means of many many years. This itself is testimony towards the fast progression of video games.

  10. One more issue is that video games are normally serious as the name indicated with the most important focus on mastering rather than entertainment. Although, it comes with an entertainment factor to keep your kids engaged, every single game is frequently designed to develop a specific set of skills or area, such as math or technology. Thanks for your write-up.

  11. If you continues to undecided: pick up your best headphones, forehead to go and each Greatest coupe and enquire that would connect these items proper Zune maybe an iPod and view what one tunes easier to you actually, additionally where vent making you happy much. You must are certain which happens to be perfect for you.

  12. May I just say what a comfort to discover somebody who really understands what they are talking about over the internet. You definitely understand how to bring a problem to light and make it important. More people must look at this and understand this side of your story. It’s surprising you aren’t more popular since you most certainly possess the gift.

  13. The very next time I read a blog, I hope that it won’t fail me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read through, but I really thought you’d have something useful to say. All I hear is a bunch of complaining about something you could possibly fix if you were not too busy looking for attention.

  14. Yet another issue is that video games are typically serious as the name indicated with the major focus on understanding rather than fun. Although, there’s an entertainment facet to keep your kids engaged, every single game is usually designed to work towards a specific group of skills or program, such as mathematics or research. Thanks for your write-up.

  15. After going over a handful of the articles on your web page, I truly like your way of blogging. I book marked it to my bookmark site list and will be checking back soon. Please check out my web site too and tell me your opinion.

  16. Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street, New York, NY 10013, +1 646 205 3214.

  17. The very next time I read a blog, I hope that it won’t disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to read, however I genuinely believed you would probably have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something you could possibly fix if you weren’t too busy searching for attention.

  18. Howdy! I could have sworn I’ve been to this blog before but after looking at some of the posts I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m certainly delighted I stumbled upon it and I’ll be bookmarking it and checking back regularly.

  19. May I just say what a comfort to find someone that really knows what they are talking about online. You actually understand how to bring a problem to light and make it important. A lot more people must look at this and understand this side of the story. I was surprised that you’re not more popular because you certainly possess the gift.

  20. The very next time I read a blog, Hopefully it doesn’t fail me as much as this particular one. After all, I know it was my choice to read through, nonetheless I genuinely believed you’d have something interesting to talk about. All I hear is a bunch of whining about something that you can fix if you weren’t too busy seeking attention.

  21. Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street, New York, NY 10013, +1 646 205 3214.

  22. I’d like to thank you for the efforts you have put in penning this site. I’m hoping to see the same high-grade content from you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own site now 😉

  23. Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon every day. It will always be interesting to read articles from other writers and practice a little something from their web sites.

  24. When I initially left a comment I seem to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get 4 emails with the exact same comment. Perhaps there is a way you are able to remove me from that service? Many thanks.

  25. Oh my goodness! Incredible article dude! Thanks, However I am encountering difficulties with your RSS. I don’t know why I am unable to subscribe to it. Is there anybody else having similar RSS problems? Anyone that knows the answer can you kindly respond? Thanks!

  26. May I simply say what a comfort to discover someone that actually understands what they are discussing online. You definitely understand how to bring a problem to light and make it important. More people really need to check this out and understand this side of your story. It’s surprising you are not more popular given that you certainly have the gift.

  27. I merely intend to notify you that I am new to blogging and pretty much adored your website. Very likely I am going to store your blog post . You literally have lovely article content. Appreciate it for expressing with us all of your url page

  28. Hello there! This post could not be written much better! Going through this post reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I am going to forward this post to him. Fairly certain he’ll have a very good read. Thanks for sharing!

  29. Hi there! I could have sworn I’ve visited your blog before but after browsing through many of the articles I realized it’s new to me. Anyhow, I’m certainly delighted I discovered it and I’ll be bookmarking it and checking back frequently.

  30. There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a fantastic point to raise. I supply the ideas above as basic ideas but clearly there are concerns like the one you bring up where one of the most vital thing will certainly be working in straightforward good faith. I don?t recognize if ideal techniques have emerged around points like that, but I make certain that your task is plainly determined as an up for grabs. Both kids as well as women feel the influence of simply a moment?s satisfaction, for the remainder of their lives.

  31. Sapid Agency is a Search Engine Optimization company in New York City that provides SEO Services. Their proprietary SEO strategies help struggling websites and aspiring business owners to rank their websites higher in multiple search engines like Google , Yahoo and Bing. They provide local and gmb map ranking for businesses in NYC and many other local areas. Find more at https://www.sapidagency.com/ @ 145 E 57TH NEW YORK, NY 10022, USA, +1 971 341 5608 USA

  32. I’m excited to find this page. I want to to thank you for your time for this particularly wonderful read!! I definitely loved every bit of it and I have you book marked to check out new information on your blog.

  33. Good day here, just got familiar with your webpage through Yahoo and bing, and realized that it’s truly beneficial. I’ll take pleasure in if you decide to persist these.

  34. I really want to tell you that I am new to putting up a blog and utterly liked your write-up. Most likely I am prone to bookmark your blog post . You simply have wonderful article blog posts. Truly Appreciate it for share-out with us your main web page

  35. Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street, New York, NY 10013, +1 646 205 3214.

  36. MetroClick specializes in building completely interactive products like Photo Booth for rental or sale, Touch Screen Kiosks, Large Touch Screen Displays , Monitors, Digital Signages and experiences. With our own hardware production facility and in-house software development teams, we are able to achieve the highest level of customization and versatility for Photo Booths, Touch Screen Kiosks, Touch Screen Monitors and Digital Signage. Visit MetroClick in NYC at http://www.metroclick.com/ or , 121 Varick St, New York, NY 10013, +1 646-843-0888.

  37. You’ll find it practically extremely difficult to come across well-updated individuals on this subject, unfortunately you look like you fully understand the things you’re writing about! Excellent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *