Signify Hadirkan LED Eye Comfort Pencahayan Yang Nyaman Untuk Mata

Signify Hadirkan LED Eye Comfort Pencahayan Yang Nyaman Untuk Mata

Spread the love

Mata ada Jendela Hati ungkapan itulah yang tergambar jelas karena apa yang kita rasakan akan tercermin dari mata kita. Oleh karena itulah kita harus benar menjaga kesehatan mata. Pada umumnya mata akan mulai melemah menjadi kurang jelas dalam penglihatan.

Pada usia 40, saya merasakan sendiri bagaimana mata saya melemah tidak bisa melihat dengan jelas seperti saat muda dulu. Salah satu cara untuk menjaga kesehatan mata kita adalah dengan mengkonsumsi makanan sehat yang banyak mengandung asam lemak omega-3, seng, vitamin A, vitamin C, vitamin E, hingga karotenoid.

Memakai kacamata saat beraktivitas di luar ruangan agar mata terlindungi dari debu dan yang paling utama melindungi mata Anda dari paparan sinar UV matahari.

Rutin melakukam cek up ke dokter mata memeriksa seberapa baik kemampuan penglihatan Anda untuk mendeteksi adanya masalah mata sejak dini. Atau bahkan jika kita tidak memiliki gejala atau keluhan apa pun saat ini.

Pencahayaan yang baik mendukung kesehatan mata kita ini terbukti saat kita menggunakan lampu dengan sinar yang nyaman di mata membuat kita terhindari dari mata lelah.

Alangkah baiknya jika kita menjaga kesehatan mata kita sedini mungkin karena sekarang banyak masyarakat yang belum sadar betapa pentingnya menjaga kesehatan mata.

Untuk memperingati World Sight Day yang jatuh pada tanggal 10 Oktober tahun ini untuk meningkatkan kesadaran dan memfokuskan perhatian global terhadap kebutaan dan penurunan fungsi penglihatan, serta sejalan dengan tema WSD tahun ini “Vision First!”, Signify sebagai pemimpin pencahayaan mengadakan Talkshow dengan tema Mata Sehat Mendukung SDM Hebat

Narasumber yang hadir adalah

  • Rami Hajjar, Country Leader Signify Indonesia
  • Lea Indra, Head of Integrated Communications Signify Indonesia
  • Burhan Noor Sahid, Head of Marketing Signify Indonesia
  • Dr. dr. Tri Rahayu, SpM(K), FIACLE, Perdami
  • dr. Rita Ramayulis, DCN, M.Kes, Ahli Nutrisi

Lokasi acara di Fairmont hotel Jakarta

Country Leader Signify Indonesia, Rami Hajjar mengatakan cahaya yang nyaman di mata dapat mendukung kesehatan mata dalam jangka waktu yang panjang, sehingga masyarakat dapat tetap produktif di rumah maupun di tempat kerja.

”Di Signify, kami berupaya untuk meningkatkan kesejahteraan masyarakat dengan menyediakan pencahayaan LED berkualitas tinggi.

Dr.dr Tri Rahayu, Spm(K), Fiacle ahli bedah dan refraktif mata dari RSCM Kirana menjelaskan kebanyakan orang Indonesia tidak menyadari betapa pentingnya melakukan tes mata secara teratur yang merupakan tindakan pencegahan untuk mengantisipasi penglihatan yang buruk menjadi semakin parah.

Banyak sebagian orang yang menghabiskan waktu mereka dengan beraktivitas di dalam ruangan walaupun ada sinar masuk dari jendela tapi kita membutuhkan pencahayaan yang baik untuk mendukung pekerjaan kita secara visual.

Penglihatan memungkinkan kita untuk melakukan banyak hal lain dengan lebih baik sehingga menjaga mata kita tetap sehat merupakan hal yang penting.

Signify Indonesia melakukan penelitian yang mengungkap bahwa 74 % Indonesia menghabiskan lebih dari 8 jam sehari di area pencahayaan buatan. 80 persen menyetujui bahwa pencahayaan yang baik dirumah meningkatkan produktivitas harian mereka.

Pada tahun lalu, Signify Indonesia telah memperkenalkan bohlam Philips LED MyCare yang dilengkapi dengan paten teknologi Interlaced Optics untuk meningkatkan kenyamanan mata. Desainnya telah terinspirasi oleh pola biji bunga matahari yang menyebarkan dan memantulkan cahaya yang Iebih luas dan merata.

lnilah yang membedakan bohlam LED kami dari yang Iain. Sejak 2011, Signify telah berhasil mendorong konsumen untuk menggunakan pencahayaan LED. Selain mendapatkan semua manfaat lampu LED, konsumen kini sekaligus dapat menikmati inovasi ramah di mata

Hal inilah yang dijelaskan Burhan Noor Sahid, Head of Marketing Signify Indonesia.

Pada tahun ini, Signify Indonesia memamerkan rangkaian baru produk Philips LED Eyecomfort yang terdiri dari :

Philips MyCare LEDstick yang memiliki desain optik yang lebih ringkas dan dioptimalkan sangat cocok untuk aplikasi pencahayaan umum baik untuk di rumah atau di aplikasikan di hotel dan restoran.
Dengan teknologi lampu ini, memungkinkan pemilik rumah untuk mendapatkan penerangan menyeluruh, hingga 70% tidak silau apabila dibandingkan dengan lampu pijar. Lampu ini juga tidak ada kedip yang terlihat keamanan fotobiologis dan Lampu ini juga tahan hingga 15 tahun pemakaian.

Philips LED downlight Meson Hadir dalam bentuk bundar dan persegi sedangkan varian yang dipasang dipermukaan tersedia dalam bentuk bundar dan bingkai ramping yang dirancang khusus dengan penyebar sangat besar menghasilkan cahaya terang, dipasang dengan mudah dipermukaan langit-langit atau di celah tersembunyi. Tersedia dalam warna putih dengan daya mulai dari 3,5W sampai 24W lampu tersebut memiliki berbagai ukuran yang sesuai dengan ruang dan design interior secara keseluruhan.

Melalui acara ini Signify Indonesia terus berusaha meningkatkan kesejahteraan masyarakat dengan menyediakan pencahayaan LED berkualitas tinggi. Dengan produk LED Eye Comfort Signify menjawab kebutuhan konsumen yang ingin memiliki pencahayaan yang nyaman di mata yang dapat mendukung kesehatan mata dalam jangka panjang yang memungkinkan orang untuk meraih impian mereka.

91 Replies to “Signify Hadirkan LED Eye Comfort Pencahayan Yang Nyaman Untuk Mata”

  1. Kami adalah keluarga yang kalau tidur malam senangnya lampu dimatikan. Tapi kalau sedang beraktivitas duh maunya lampu harus terang. Karena mata kami sudah rusak krn sering membaca di kondisi remang waktu kecil, kami tidak ingin anak-anak mengalaminya juga. LED eye comfort jadi salah satu pilihan kami

  2. Pencahayaan dari lampu memang sangat mempengaruhi ya mba.
    Terlalu terang nggak baik, terlalu redup juga nggak baik.
    Terutama untuk anak-anak yang masih bersekolah, saat ingin mengerjakan PR dimalam hari.
    Memiliki lampu yang tahan sampai bertahun-tahun dan pencahayaan yang pas ternyata ada di LED Philips,recommend nich

  3. harga dan merk emang gak bisa bohong ya mbak. sudah lama kami sekeluarga jadi pemakai philips, terutama LED. karena kualitas memang udah gak diragukan lagi. dapet bonus hemat energi juga, ketimbang pakai bohlam merk lainnya.

  4. Sinar yang tidak membuat mata sakit dan malah menyehatkan mata, udah harus jadi pertimbangan utama dalam memilih merk lampu yang akan kita pasang di rumah ya mba.

  5. Pakai Phillips uda yang paling bener deeh..
    Soalnya kalau milih merk lain, ga tahan lama dan lampunya boros listrik.
    Aku kerasa banget pas bayar tagihan listrik tiap bulan pas belum pakai Phillips. Huhuhu~

  6. Kesehatan mata sangat penting untuk dijaga ya.
    Langkahnya bisa memilih LED yg ramah mata gini.
    Apalagi Philips sudah tak diragukan lagi kualitasnya

  7. Aku suka lampu yang pencahayaannya bagus dan terang tapi gak bikin silau. Paling gak suka lampu remang2, malah sakit mataku hehe 😀
    Wah Philips inovasinya makin apik ya mom, cahayanya dipikirkan supaya bikin mata nyaman.

  8. Bener deh, LED eye comfort itu emang rekomendasi banget ya Mba. Ngga terlalu terang, juga ngga kurang.
    Kebetulan dulu suka pakai lampu yang ngga begitu kuat nerangin seluruh ruangan, mau ngga mau kalau belajar harus pakai lampu tambahan lagi deh biar lebih nyaman matanya.

  9. Sayangnya saya termasuk orang yang gagal menjaga kesehatan mata sampai harus pkai alat bantu seperti kacamata. Btw soal lampu saya juga suka yang penerangannya gak terlalu gelap dan gak terlalu terang juga. So bagus juga nih produk dari LED eye comfort

  10. Kandy läs mervid profilering ingår alltid kostnadsfri offert
    och skiss innan ni lägger er ordervisa alla fotbollskläderdet finns inga produkter
    att visa i denna kategori fotboll tröjor. Sonia

  11. I simply want to mention I am all new to blogging and actually loved this website. Very likely I’m planning to bookmark your site . You amazingly come with good article content. Bless you for sharing your web page.

  12. Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing a little research on that. And he actually bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

  13. Oh my goodness! Awesome article dude! Thank you so much, However I am having difficulties with your RSS. I don’t know why I cannot subscribe to it. Is there anybody else having similar RSS issues? Anyone that knows the answer will you kindly respond? Thanx!!

  14. Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you, However I am going through troubles with your RSS. I don’t understand why I can’t subscribe to it. Is there anyone else getting the same RSS issues? Anyone who knows the solution will you kindly respond? Thanx!

  15. One more issue is that video games usually are serious as the name indicated with the most important focus on learning rather than leisure. Although, there is an entertainment part to keep your sons or daughters engaged, every single game is generally designed to work with a specific set of skills or area, such as mathematics or scientific discipline. Thanks for your write-up.

  16. May I simply just say what a relief to uncover someone that really knows what they’re talking about online. You actually realize how to bring an issue to light and make it important. More people should check this out and understand this side of your story. It’s surprising you aren’t more popular because you definitely have the gift.

  17. When I initially left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I get 4 emails with the exact same comment. There has to be an easy method you are able to remove me from that service? Thanks.

  18. Sapid Agency is a Search Engine Optimization company in New York City that provides SEO Services. Their proprietary SEO strategies help struggling websites and aspiring business owners to rank their websites higher in multiple search engines like Google , Yahoo and Bing. They provide local and gmb map ranking for businesses in NYC and many other local areas. Find more at https://www.sapidagency.com/ @ 145 E 57TH NEW YORK, NY 10022, USA, +1 971 341 5608 USA

  19. You’re so awesome! I do not believe I’ve read through something like this before. So good to find another person with original thoughts on this topic. Seriously.. many thanks for starting this up. This website is something that is required on the internet, someone with a little originality.

  20. I’m amazed, I have to admit. Seldom do I come across a blog that’s equally educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The problem is something too few folks are speaking intelligently about. I’m very happy I stumbled across this during my hunt for something regarding this.

  21. Hi, I do believe this is a great web site. I stumbledupon it 😉 I may revisit yet again since i have book-marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide other people.

  22. Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street, New York, NY 10013, +1 646 205 3214.

  23. MetroClick specializes in building completely interactive products like Photo Booth for rental or sale, Touch Screen Kiosks, Large Touch Screen Displays , Monitors, Digital Signages and experiences. With our own hardware production facility and in-house software development teams, we are able to achieve the highest level of customization and versatility for Photo Booths, Touch Screen Kiosks, Touch Screen Monitors and Digital Signage. Visit MetroClick in NYC at http://www.metroclick.com/ or , 121 Varick St, New York, NY 10013, +1 646-843-0888.

  24. Howdy! This blog post couldn’t be written any better! Looking through this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I’ll forward this post to him. Pretty sure he’ll have a great read. Thank you for sharing!

  25. You have made some really good points there. I looked on the internet for more information about the issue and found most people will go along with your views on this site.

  26. I just have to notify you that I am new to wordpress blogging and utterly admired your post. Likely I am probably to bookmark your blog post . You indeed have lovely article materials. Delight In it for swapping with us all of your url report

  27. Howdy! This blog post couldn’t be written any better! Going through this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I am going to forward this information to him. Pretty sure he will have a great read. Thank you for sharing!

  28. I truly love your blog.. Great colors & theme. Did you make this site yourself? Please reply back as I’m trying to create my own website and would love to find out where you got this from or exactly what the theme is called. Many thanks.

  29. I must thank you for the efforts you have put in writing this site. I am hoping to see the same high-grade blog posts from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has encouraged me to get my very own site now 😉

  30. Having read this I believed it was rather informative. I appreciate you spending some time and energy to put this informative article together. I once again find myself spending a significant amount of time both reading and leaving comments. But so what, it was still worth it!

  31. Hello, I think your site might be having web browser compatibility problems. Whenever I take a look at your website in Safari, it looks fine however, if opening in IE, it has some overlapping issues. I simply wanted to provide you with a quick heads up! Aside from that, great blog!

  32. I’m very happy to uncover this web site. I wanted to thank you for your time due to this fantastic read!! I definitely savored every bit of it and i also have you book-marked to look at new things in your web site.

  33. After looking over a handful of the articles on your web site, I really like your technique of writing a blog. I book marked it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future. Please check out my web site as well and let me know your opinion.

  34. Sapid Agency is a Search Engine Optimization company in New York City that provides SEO Services. Their proprietary SEO strategies help struggling websites and aspiring business owners to rank their websites higher in multiple search engines like Google , Yahoo and Bing. They provide local and gmb map ranking for businesses in NYC and many other local areas. Find more at https://www.sapidagency.com/ @ 145 E 57TH NEW YORK, NY 10022, USA, +1 971 341 5608 USA

  35. MetroClick specializes in building completely interactive products like Photo Booth for rental or sale, Touch Screen Kiosks, Large Touch Screen Displays , Monitors, Digital Signages and experiences. With our own hardware production facility and in-house software development teams, we are able to achieve the highest level of customization and versatility for Photo Booths, Touch Screen Kiosks, Touch Screen Monitors and Digital Signage. Visit MetroClick in NYC at http://www.metroclick.com/ or , 121 Varick St, New York, NY 10013, +1 646-843-0888.

  36. Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it 😉 I am going to come back yet again since i have book marked it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help others.

  37. I am not sure where you’re getting your information, but good topic.

    I needs to spend some time learning more or understanding more.
    Thanks for excellent information I was looking for this info for my
    mission.

  38. Can I simply just say what a relief to uncover somebody who really knows what they are discussing on the internet. You definitely know how to bring a problem to light and make it important. A lot more people really need to check this out and understand this side of your story. I can’t believe you’re not more popular because you certainly possess the gift.

  39. Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street, New York, NY 10013, +1 646 205 3214.

  40. Hullo there, just got conscious of your website through Bing and yahoo, and realized that it’s quite interesting. I’ll truly appreciate should you keep up this approach.

  41. I blog quite often and I genuinely thank you for your content. The article has really peaked my interest. I’m going to book mark your blog and keep checking for new information about once a week. I subscribed to your RSS feed too.

  42. You are so interesting! I do not suppose I’ve truly read through something like this before. So great to find someone with genuine thoughts on this topic. Seriously.. thank you for starting this up. This website is something that is needed on the web, someone with some originality.

  43. I was very pleased to uncover this site. I need to to thank you for ones time for this particularly wonderful read!! I definitely enjoyed every part of it and i also have you saved as a favorite to check out new stuff in your web site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *