Melangkah Maju dengan Microsoft Modern PC

Melangkah Maju dengan Microsoft Modern PC

Spread the love

Di jaman modern seperti sekarang dengan orang orang yang mempunyai mobilitas tinggi pasti sudah bukan hal baru jika saat kita pergi ke tempat umum seperti restoran, Cafe, taman dan Mall melihat orang yang sibuk dengan laptopnya mereka sibuk dengan berbagai macam kegiatan seperti mengerjakan tugas kantor, menulis blog, tugas sekolah atau hanya sekedar browsing saja.

Melihat trend tersebut gaya hidup akan kebutuhan perangkat laptop semakin naik sehingga bermunculan tipe tipe laptop seiring dengan perkembangan teknologi tapi perangkat laptop lama atau jadul juga masih banyak digunakan. Laptop lawas biasanya tampilannya tebal dan berat agak susah di bawa kemana mana, sehingga membuat produktivitas menurun.

Saya berkesempatan untuk hadir di acara Blogger Gathering bersama Microsoft hari Senin tanggal 20 Mei 2019 yang diadakan di JS C Hive by Co Hive di kuningan Jakarta yang membahas Tema Melangkah Maju dengan Modern PC.

Modern PC adalah nama lain dari komputer pribadi di masa sekarang yang tampilannya Laptop Tipis ( Ultra Thin ) Bapak Khianto Liang salah satu Nara sumber menjelaskan perangkat laptop yang tipis dapat meningkatkan produktifitas, kreativitas dan mobilitas penggunanya menjadi lebih baik karena ringan hingga mudah dibawa kemanapun.

Modern PC juga ditunjang dengan modern Device sehingga waktu akan lebih cepat jika melakukan apapun, Microsoft memberikan solusi device harus mumpuni agar bisa bekerja dengan maksimal karena software rentan terkena Malware, atau Virus,  diharapkan penggunanya harus membeli yang asli jangan membeli yang bajakan atau kw.

Untuk setiap aspek kehidupan PC Modern dengan Processor intel R Core Tm i5 generasi ke 8 dari fitur windows 10 mampu menaikkan level perfomnya dalam bekerja, bermain dan berbagai hal lainnya, ada berbagai macam aplikasi yang bisa menunjang kita dalam bekerja salah satunya ada Microsoft Word, Excell, Power Point, Out Look, One Note juga Acces.

Di Windows 10 ada Paint D  aplikasi yang membuat suatu gambar terlihat hidup sehingga membuat presentasi anda menjadi unik dan keren. Hal itu yang dijelaskan Bapak Hadi Gunawan Master Planner dari Microsoft.

Microsoft juga mempunyai aplikasi yang bisa memotong dan meningkatkan gambar sehingga tampilannya pas dan dapat dibaca yaitu Microsof Lens dengan aplikasi ini membuat gambar yang ditangkap sangat pas sekali.

Menggunakan PC Modern artinya selangkah maju dengan Produktivitas mengubah segala waktu menjadi uptime dengan perangkat portabel yang handal

Selangkah maju dengan kreativitas fitur windows Ink yang memungkinkan merubah inspirasi menjadi 3 D yang mengagumkan.
Selangkah maju dengan multi tasking pekerjaan yang menumpuk dapat di selesaikan dalam waktu yang lebih singkat dengan dengan fitur fitur yang terdapat di windows 10 yang terus diperbarui dengan processor Intel R core Tm i5 generasi ke 8 kalau mau informasi yang lebih jelas bisa dikunjungi Modern Pc

Nara sumber lainnya ibu Pipin Aliyanto juga memperkenalkan tentang ESD  yaitu sebuah sistem terbaru Microsoft dimana kita akan langsung dilayani dalam pembelian produk Microsoft tidak lagi repot pengiriman fisik karena aktivasi produk langsung di kirim ke email pelanggan.

Kelebihan ESD adalah membuat proses lebih mudah, selalu up to date, lebih hemat, memiliki jangkauan yang luas jika memesan barang selalu tersedia, pengiriman lebih cepat juga keamanan pengiriman sangat terjaga dan yang paling membuat saya bahagia adalah tanpa perlu biaya pengiriman,untuk mendapatkan  informasi yang lebih jelasnya bisa loh dikunjungi Microsoftesd.id

Semua narasumber menjelaskan sangat detail sehingga saya kepingin deh punya modern PC yang bisa menunjang kreativitas saya sebagai Blogger karena laptop merupakan elemen penting dalam pekerjaan menulis. Dengan Modern PC para blogger sangat didukung untuk lebih kreatif lagi dalam menghasilkan tulisan yang bagus. Semua informasi Modern PC sudah saya dapatkan. Acara Blogger Gathering ditutup dengan buka puasa dan foto bersama.

75 Replies to “Melangkah Maju dengan Microsoft Modern PC”

  1. Microsoft menjawab kebutuhan pelanggan, harga kalo bisa jgn terlalu mahal atau dibuat beberapa pilihan..thanks Yanti atas infonya.

  2. Modern PC itu merk baru untuk laptop keluaran dari Microsoft ya, mba? Makasih informasinya..

  3. Huaaa, laptop yg thin gitu emang idaman banget ya buat kita Blogger ini, secara pasti bakalan nyaman dibawa kemana aja. Huhuhuh. Mupeng banget deh ini 🙂

  4. Jadi ini laptop tapi speknya kek PC gtu ya mbak? Produknya yang di fotomu paling akhir itu?
    Iya baiknya kalau software2 gtu beli yang asli soalnya kalau bajakan rentan kena virus.

  5. Ini laptop tapi kualitas kayak komputer ya kak? Bagus ya simpen juga jadinya apalagi kalau yang kerja nya butuh speed yang lumayan cepet kayaknya ini cocok

  6. Hwaaa… Ternyata aku udah ketinggalan banget soal gadget satu ini. Baca ini jadi langsung pengen banget. Langsung browsing deeeh, cari yang jual. Windows shopping dulu. Hihi

  7. kereeeennn… pas banget ya sama kebutuhan kaum milenial.. kebetulan laptop lama ku udah mulai usang nih, kayaknya boleh juga ganti pakai ini, yahh semoga aja dibolehin sama suami hehehe

  8. Delilah billigt på nätbutiken manchester united tröja 17, se nba
    i sverige, nba kläder sverige, nba sverige, nba pannband, nba linnen billigt {, kepsar nba Eulal

  9. I simply want to mention I’m very new to blogs and certainly savored your web page. More than likely I’m going to bookmark your website . You definitely come with beneficial article content. Thank you for sharing with us your website page.

  10. One more issue is really that video gaming has become one of the all-time biggest forms of fun for people of every age group. Kids have fun with video games, plus adults do, too. The XBox 360 is amongst the favorite gaming systems for those who love to have a lot of activities available to them, in addition to who like to experiment with live with people all over the world. Many thanks for sharing your opinions.

  11. Unquestionably believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I certainly get irked while people consider worries that they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side-effects , people can take a signal. Will likely be back to get more. Thanks

  12. I’ve observed that in the world nowadays, video games are the latest phenomenon with children of all ages. Often times it may be impossible to drag your family away from the activities. If you want the best of both worlds, there are lots of educational activities for kids. Great post.

  13. Having read this I thought it was really enlightening. I appreciate you spending some time and effort to put this informative article together. I once again find myself personally spending way too much time both reading and leaving comments. But so what, it was still worthwhile.

  14. Sapid Agency is a Search Engine Optimization company in New York City that provides SEO Services. Their proprietary SEO strategies help struggling websites and aspiring business owners to rank their websites higher in multiple search engines like Google , Yahoo and Bing. They provide local and gmb map ranking for businesses in NYC and many other local areas. Find more at https://www.sapidagency.com/ @ 145 E 57TH NEW YORK, NY 10022, USA, +1 971 341 5608 USA

  15. Attractive component to content. I simply stumbled upon your
    web site and in accession capital to claim that I get
    actually loved account your weblog posts. Any way I’ll be
    subscribing for your augment or even I fulfillment you access constantly quickly.

  16. I merely have to reveal to you that I am new to posting and thoroughly cherished your review. Most likely I am most likely to bookmark your blog post . You definitely have wonderful article information. Like it for share-out with us your own web article

  17. I really love your blog.. Great colors & theme. Did you build this site yourself? Please reply back as I’m hoping to create my own personal site and would like to find out where you got this from or what the theme is named. Cheers.

  18. What’s up to all, how is all, I think every one is getting more from this site, and your views are nice in support of new people.

  19. hey there and thank you for your information – I’ve definitely picked up anything new from
    right here. I did however expertise some technical issues
    using this web site, as I experienced to reload the web site a lot of times
    previous to I could get it to load properly. I had been wondering if
    your hosting is OK? Not that I am complaining, but slow loading instances times will often affect your placement in google and
    could damage your high quality score if advertising and marketing with Adwords.
    Well I’m adding this RSS to my e-mail and can look out for much more of your respective fascinating content.
    Ensure that you update this again very soon.

  20. Aw, this was an exceptionally good post. Spending some time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I put things off a lot and don’t seem to get nearly anything done.

  21. An outstanding share! I have just forwarded this onto a colleague who had been doing a little homework on this. And he actually ordered me dinner because I found it for him… lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending time to talk about this subject here on your site.

  22. This is the perfect site for everyone who wishes to find out about this topic. You know so much its almost tough to argue with you (not that I really will need to…HaHa). You certainly put a new spin on a topic that has been written about for decades. Great stuff, just wonderful.

  23. This is the perfect webpage for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost tough to argue with you (not that I actually would want to…HaHa). You definitely put a fresh spin on a subject which has been discussed for many years. Excellent stuff, just great.

  24. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox
    and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment.
    Is there any way you can remove me from that service?
    Thanks a lot!

  25. After looking into a few of the articles on your blog, I truly appreciate your way of blogging. I saved as a favorite it to my bookmark webpage list and will be checking back soon. Please check out my web site too and let me know what you think.

  26. After looking into a handful of the blog posts on your site, I truly like your way of writing a blog. I bookmarked it to my bookmark webpage list and will be checking back in the near future. Please check out my website as well and tell me what you think.

  27. Can I simply say what a comfort to find an individual who truly knows what they are talking about on the web. You certainly know how to bring a problem to light and make it important. More and more people really need to check this out and understand this side of the story. I was surprised you aren’t more popular since you definitely possess the gift.

  28. I’m impressed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s both educative and entertaining, and let me tell you, you have hit the nail on the head. The issue is something that not enough men and women are speaking intelligently about. Now i’m very happy that I found this during my hunt for something concerning this.

  29. I simply have to inform you that I am new to writing and really admired your write-up. Most likely I am prone to remember your blog post . You simply have lovely article material. Acknowledge it for telling with us your current url document

  30. Sapid Agency is a Search Engine Optimization company in New York City that provides SEO Services. Their proprietary SEO strategies help struggling websites and aspiring business owners to rank their websites higher in multiple search engines like Google , Yahoo and Bing. They provide local and gmb map ranking for businesses in NYC and many other local areas. Find more at https://www.sapidagency.com/ @ 145 E 57TH NEW YORK, NY 10022, USA, +1 971 341 5608 USA

  31. When I initially left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on whenever a comment is added I recieve four emails with the exact same comment. Is there an easy method you can remove me from that service? Kudos.

  32. A further issue is really that video gaming became one of the all-time biggest forms of entertainment for people of nearly every age. Kids have fun with video games, plus adults do, too. The particular XBox 360 is amongst the favorite games systems for many who love to have a huge variety of video games available to them, as well as who like to experiment with live with others all over the world. Thanks for sharing your notions.

  33. MetroClick specializes in building completely interactive products like Photo Booth for rental or sale, Touch Screen Kiosks, Large Touch Screen Displays , Monitors, Digital Signages and experiences. With our own hardware production facility and in-house software development teams, we are able to achieve the highest level of customization and versatility for Photo Booths, Touch Screen Kiosks, Touch Screen Monitors and Digital Signage. Visit MetroClick in NYC at http://www.metroclick.com/ or , 121 Varick St, New York, NY 10013, +1 646-843-0888.

  34. Hello there, just got alert to your weblog through Bing and yahoo, and discovered that it’s quite educational. I’ll appreciate should you persist this informative article.

  35. I just wish to inform you you that I am new to blog posting and really loved your information. Very possible I am likely to store your blog post . You really have great article materials. Like it for swapping with us all of your blog write-up

  36. Greetings! Very useful advice in this particular post! It is the little changes that will make the most significant changes. Many thanks for sharing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *