Cara Mudah Kirim Uang Uang Tanpa Rekening Bank

Cara Mudah Kirim Uang Uang Tanpa Rekening Bank

Spread the love

 

Di jaman sekarang yang serba canggih dan digital sudah banyak orang orang yang pergi kemana mana tidak membawa uang tunai karena pesatnya pertumbuhan dari uang digital karena terbukti lebih praktis, aman dan efisien.
Saat ini masyarakat Indonesia memang telah terbiasa dengan rekening bank untuk melakukan kegiatan transaksi.

Tapi kenyataannya masih ada kalangan masyarakat yang belum memiliki rekening bank dikarenakan faktor-faktor tertentu.
Bagi mereka yang belum mempunyai rekening bank, pasti akan menghadapi masalah tersendiri ketika membutuhkannya untuk melakukan suatu transaksi.

Tapi di Era serba internet kaya sekarang semua hal mudah dan semakin maju dan hal ini menunjukkan setiap masalah tidak ada yang tanpa solusi, khususnya dalam bidang teknologi.

Salah satu solusi untuk menanggapi masalah tersebut adalah True Money yaitu layanan keuangan digital milik PT Witami Tunai Mandiri yang memudahkan para penggunanya untuk melakukan berbagai transaksi seperti Top Up saldo, pembayaran tagihan, pembelian di Merchant yang telah berkerja sama dan transfer dana.

True Money memberikan kemudahan, saat belanja kita tidak perlu memberikan uang cash banyak karena cukup dengan Smartphone kita bisa melakukan transaksi non tunai.

True Money memberikan cara mudah dalam hal transfer uang aplikasi ini membuat mudah transfer uang untuk penggunanya yang akan melakukan transaksi kirim uang karena dengan True Money bisa transfer uang tanpa atm. Hal ini membantu sekali untuk kita yang mau mengirim uang tapi jauh dari ATM atau bagi orang yang tidak punya rekening Bank.

Hal inilah yang di jelaskan Direktur True Money Indonesia Bapak Donny Erfan bagaimana True Money sangat memudahkan proses transfer antar Negara sehingga para tenaga kerja Indonesia bisa mengirim uang ke keluarganya di Indonesia dengan mudah dan biaya transfer yang murah.

Keuntungan mengirim uang melalui True Money adalahTidak perlu adanya Rekening Bank sehingga bagi orang yang tidak punya tabungan di Bank bisa melakukan transaksi keuangan dengan mudah.

Bisa melakukan proses transfer di Alfamart dan Alfamidi yang Kirim uang melalui true money di alfamart

Tidak perlu ada saldo
Jam buka layanannya jga bsa 24 jam
Sangat mempermudah apalagi untuk TKi yg ada diluar negeri

Mengisi uang di true money bisa mengelola keuangan dan menghemat biaya yang dikeluarkan.

Tata cara pengambilan uang di Alfamart

Pelanggan datang ke toko Alfamart untuk “Mengambil Uang” dengan membawa KTP/SIM yang masih aktif
• Pelanggan HARUS menunjukan Identitas Asli
• Pelanggan memberikan kode pengiriman uang (MTCN) kepada Petugas Kasir
• Pelanggan mengisi form pengambilan uang dan dan memberikan fotocopy KTP/SIM ke kasir Alfamart
• Petugas akan melakukan Input data ke system mesin kasir Alfamart
• Kasir akan memverifikasi data pengirim dan penerima uang, kalau sudah sesuai, Pelanggan akan menerima uang dari petugas Kasir
• Pelanggan mendapatkan Uang sesuai jumlah yang dikirimkan

Proses yang cepat dan mudah membuat orang tidak perlu lagi melakukan transaksi menggunakan aplikasi True Money dan saya sendiri sudah membuktikannya hanya dengan memberikan kode pengiriman uang (MTCN) saya dengan mudah mengambil uang di Alfamart .

Jadi mulai sekarang tidak perlu ragu lagi untuk menggunakan TrueMoney semua transaksi di TrueMoney dilengkapi dengan sistem keamanan. Setiap transaksi pengambilan dan pengiriman uang yang akan dilakukan akan diverifikasi dan satu lagi TrueMoney di bawah naungan OJK  jadi aman banget loh guys.

www.truemoney.co.id

Untuk info lebih selengkapnya bisa di www.truemoney.co.id

 

89 Replies to “Cara Mudah Kirim Uang Uang Tanpa Rekening Bank”

  1. Woww, bermanfaat sekali nih. Mbaku di rumah juga gak punya rekening bank. Dan akhirnya minta tolong transferkan. Cuma kan malesnya jadi potong adm krn beda bank. Kalo true money dia bisa lakukan sendiri ya.

  2. Solusi banget ini mba untuk yang engga punya rekening di bank. Bisa aku rekomendasikan untuk mba yang kerja dirumah kalau mau kirim uang ke orang tua di kampungnya. Mudah tinggal ke alfamart aja cuma pakai KTP sama kode pengiriman uang ya ngambil uangnya.

  3. Florence vill du spara pengar? vi hjälper dig att hitta rätt juventus 18 fotbollströjor och göra
    ett billigt & tryggt köp – vårt köpskydd ger dig pengar tillbaka om
    något går idag drog di vaio på sig juve tröjan för första gången Manchester United nya trøje.
    ErmaC

  4. Vaughn billige fotballdrakter barcelona 2020,barcelona hjemmedrakt/bortedrakt/tredjedrakt lav pris og
    kjapp levering {. Princ

  5. Terrie billiga matchtröjor fotboll barn, vm 2020 fotbollströjor eget tryckbilliga
    fotbollströja eget namn,vm 2020 fotbollströjor landslag {.svensk landslagströja,barcelona Rudol

  6. Doreen draktsett fotball gratis.fotballdrakt med eget navn,fotballklær til barn,draktsett til fotballag,stjerner på
    les articles avec le tag : kjøp billige fotballdrakter {.
    Trini

  7. I simply want to mention I am new to blogging and site-building and actually enjoyed your blog. More than likely I’m going to bookmark your blog . You surely have excellent posts. Kudos for sharing with us your website.

  8. Thanks for revealing your ideas. I might also like to express that video games have been ever before evolving. Modern tools and enhancements have aided create sensible and enjoyable games. These types of entertainment video games were not really sensible when the concept was being attempted. Just like other forms of know-how, video games too have had to grow by many years. This itself is testimony for the fast growth of video games.

  9. I have read several excellent stuff here. Definitely price bookmarking for revisiting. I wonder how much attempt you set to make such a fantastic informative web site.

  10. You’re so awesome! I don’t believe I’ve truly read through a single thing like that before. So nice to find another person with some genuine thoughts on this topic. Really.. thank you for starting this up. This web site is one thing that is required on the web, someone with a bit of originality.

  11. I’ve observed that in the world nowadays, video games will be the latest phenomenon with children of all ages. There are times when it may be out of the question to drag young kids away from the activities. If you want the very best of both worlds, there are many educational activities for kids. Good post.

  12. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this site. I really hope to see the same high-grade blog posts from you later on as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own site now 😉

  13. Hi, I do think this is a great blog. I stumbledupon it 😉 I may return once again since i have book-marked it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to guide others.

  14. Sapid Agency is a Search Engine Optimization company in New York City that provides SEO Services. Their proprietary SEO strategies help struggling websites and aspiring business owners to rank their websites higher in multiple search engines like Google , Yahoo and Bing. They provide local and gmb map ranking for businesses in NYC and many other local areas. Find more at https://www.sapidagency.com/ @ 145 E 57TH NEW YORK, NY 10022, USA, +1 971 341 5608 USA

  15. Good post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon every day. It’s always interesting to read through content from other authors and practice a little something from their web sites.

  16. This is very interesting, You are a very skilled blogger.
    I’ve joined your rss feed and look forward to seeking more of your
    great post. Also, I have shared your web site in my social networks!

  17. Next time I read a blog, Hopefully it doesn’t fail me just as much as this particular one. I mean, I know it was my choice to read through, but I really thought you’d have something interesting to say. All I hear is a bunch of complaining about something you can fix if you were not too busy looking for attention.

  18. Do you have a spam issue on this site; I also am a blogger, and I was wanting to know your situation; we have developed some
    nice methods and we are looking to trade methods with other folks, be sure to shoot me an e-mail if
    interested.

  19. You are so awesome! I don’t think I’ve read through anything like this before. So nice to find someone with genuine thoughts on this subject. Really.. thanks for starting this up. This site is something that’s needed on the web, someone with a bit of originality.

  20. Having read this I believed it was rather enlightening. I appreciate you spending some time and energy to put this short article together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and posting comments. But so what, it was still worthwhile.

  21. I blog often and I really appreciate your content. This great article has really peaked my interest. I will take a note of your website and keep checking for new information about once per week. I subscribed to your Feed as well.

  22. Oh my goodness! Amazing article dude! Thank
    you, However I am experiencing troubles with your RSS.
    I don’t know why I cannot join it. Is there anybody getting identical RSS problems?

    Anyone who knows the solution will you kindly respond? Thanx!!

  23. of course like your website however you need to take a look at
    the spelling on several of your posts. Many of them are rife with
    spelling issues and I find it very bothersome to inform the truth on the other hand I’ll surely come back again.

  24. I absolutely love your site.. Very nice colors & theme. Did you build this web site yourself? Please reply back as I’m looking to create my very own site and want to learn where you got this from or what the theme is named. Thanks!

  25. May I just say what a relief to discover someone who genuinely knows what they are discussing on the internet. You definitely know how to bring a problem to light and make it important. More and more people must look at this and understand this side of your story. I was surprised that you’re not more popular since you surely possess the gift.

  26. An outstanding share, I simply offered this onto a colleague who was doing a little evaluation on this. As well as he as a matter of fact bought me breakfast since I discovered it for him. smile. So let me reword that: Thnx for the reward! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly concerning it and also love finding out more on this topic. If possible, as you become competence, would you mind updating your blog site with even more information? It is extremely useful for me. Big thumb up for this blog post!

  27. I simply want to advise you that I am new to wordpress blogging and totally enjoyed your report. More than likely I am inclined to store your blog post . You really have superb article blog posts. Acknowledge it for giving out with us your main url webpage

  28. After going over a number of the blog articles on your web site, I honestly like your technique of writing a blog. I book-marked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Take a look at my website too and tell me how you feel.

  29. Thanks for giving your ideas. I would also like to mention that video games have been actually evolving. Better technology and innovative developments have made it simpler to create genuine and active games. These types of entertainment games were not that sensible when the concept was first of all being tried. Just like other kinds of know-how, video games as well have had to progress through many ages. This is testimony towards fast growth of video games.

  30. Sapid Agency is a Search Engine Optimization company in New York City that provides SEO Services. Their proprietary SEO strategies help struggling websites and aspiring business owners to rank their websites higher in multiple search engines like Google , Yahoo and Bing. They provide local and gmb map ranking for businesses in NYC and many other local areas. Find more at https://www.sapidagency.com/ @ 145 E 57TH NEW YORK, NY 10022, USA, +1 971 341 5608 USA

  31. I’m impressed, I must say. Seldom do I come across a blog that’s both equally educative and engaging, and without a doubt, you’ve hit the nail on the head. The issue is an issue that too few people are speaking intelligently about. Now i’m very happy that I stumbled across this during my search for something regarding this.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *